Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wassenaarse legpenning voor oud-voorzitter buurtvereniging

Datum nieuwsfeit: 13-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wassenaar

Gemeentelijke legpenning voor de heer A. de Rooij 14-03-2003

Op donderdag 13 maart 2003 zal wethouder drs J.M. Hupkes de gemeentelijke legpenning uitreiken aan de oud-voorzitter van de Buurtvereniging Oostdorp en Omgeving, de heer A. (Aad) de Rooij.

De heer de Rooij is sinds 30 jaar bestuurslid van deze buurtvereniging. Gedurende een lange reeks van jaren was hij vice-voorzitter, en later voorzitter. Binnen de vereniging is de heer de Rooij bijzonder actief als promotor en stimulator van de klaverjasclub.

Daarnaast onderhoudt hij de contacten met tal van organisaties en verzorgt hij de inkoop voor bijvoorbeeld de bar. De organisatie van puzzeltochten, dartwedstrijden, bingo -en dansavonden zijn door hem bedacht en uitgevoerd.

Voor zijn vele verdiensten is de gemeentelijke legpenning aan de heer A. de Rooij toegekend. De penning is uitgereikt door wethouder de heer drs J.M. Hupkes in het Trefcentrum aan de Zonneveldweg 55a te Wassenaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie