Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Commissie keurt joint venture goed voor IT-oplossingen containerterm..

Datum nieuwsfeit: 13-03-2003
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten

European Commission

IP/03/369

Brussel, 13 maart 2003

Commissie keurt gemeenschappelijke onderneming goed die IT-oplossingen aanbiedt voor de exploitatie van containerterminals

De Europese Commissie heeft de oprichting van een gemeenschappelijke onderneming, Global Transport Solutions LLC (GTS) genaamd, door Maersk Data (USA) Inc. en Eurogate IT Services GmbH (Duitsland) goedgekeurd. GTS zal IT-oplossingen verstrekken aan exploitanten van haventerminals en haventerminalbedrijven die activiteiten in verband met intermodaal en martitiem vervoer uitoefenen.

Maersk Data USA Inc. is een dochteronderneming van het Deense scheepvaartconcern A.P. Møller Group, die ook zelf terminalactiviteiten heeft. Maersk Data houdt zich bezig met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie