Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Opening Hertenkamp Bergen op Zoom, 13-3-2003

Datum nieuwsfeit: 13-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Opening Hertenkamp 13 maart 2003

Op donderdag 13 maart 2003 om 10.15 uur wordt het hertenkamp op Landgoed De Beek aan de De Beeklaan in Halsteren officieel heropend door de wethouder Beheer, Onderwijs en Milieu en de wethouder Financiën. Het hertenkamp is het afgelopen jaar grondig opgeknapt en uitgebreid. De heropening wordt verricht door het onthullen van een informatiebord.

Nieuwe hekken en paden
Vorig jaar is de dierenweide flink vergroot waardoor de dieren meer ruimte hebben gekregen. Doordat de dieren meer ruimte hebben om te grazen, krijgt de ondergrond beter de kans om begroeid te raken. Er is een nieuw hek geplaatst en er zijn nieuwe paden aangelegd. Deze paden zijn verhard met schelpen. De fazantenren is vergroot en er zijn bomen en struiken gesnoeid.

Informatieborden
Over het hele landgoed zijn bovendien een aantal informatieborden geplaatst. Op deze borden wordt informatie gegeven over het landgoed, de flora en fauna en over het beheer van het groen op het landgoed. In het bijzin van scholieren van de Sint Jozefschool en de Springplank zullen deze borden worden onthuld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie