Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Hoofddorp hoofdstad Straatkunst

Datum nieuwsfeit: 14-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONCEPT3 CREATIEVE COMMUNICATO

HOOFDDORP Hoofdstad Straatkunst

HOOFDDORP- Hoofddorp wordt eventjes de hoofdstad van de straatkunstwereld, als het aan galerie De Meerse ligt. Deze Hoofddorpse galerie organiseert de overzichtstentoonstelling Art in Streets waaraan de kopstukken uit de wereld van onder andere de graffiti, breakdance en skateboarding hebben meegewerkt. De opening van deze expositie vrijdag 14 maart a.s. om vier uur 's middags is één grote happening. Met onder andere een demonstratie ramps skateboarden, een Breakdance masterclass, vertoningen van de films Dogtown en Z-boys van Stacy Peralta en Walkmen van Michael Redman, een opvoering van het theaterstuk Romeo 'n Juliette en daarna gaat het feest 'Blazin Beats' van start. De expositie zelf bestaat uit multi artist giga graffiti-peace van twaalf bij acht meter, unieke decks, een foto-wall, videomateriaal en nog veel meer.

Er is ook een 'Art in Streets' catalogus waarin interviews met de kopstukken van de straatcultuur prijken. Aan de expositie hebben helden uit alle hoeken van de straatwereld meegewerkt. Een paar namen; Bob Joosten (Nederlands kampioen vert-skateboarden), Magic Maik (Dutch B-boy Championships 2002, kampioen met Funky Stylez), Marcel Veldman (Skatefotograaf), Rock-id (turntablelist), D-virus (graffiti artist en illustrator), Rud-gr (extreme sportsfotograaf) en heel veel anderen. Kijk voor meer informatie op www.art-in.nl.

De expositie loopt van 14 maart tot 26 april in: Galerie de Meerse
Raadhuisplein 3
2132 TZ Hoofddorp
t. 023 - 562 52 53


---
Noot voor de pers:
Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met Galerie de Meerse, Sander Boschma, tel. 06 - 22 98 74 83 of www.art-in.nl.

12 mrt 03 13:40

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie