Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

OVSE-voorzitter minister de Hoop Scheffer benoemt Finse ex-president..

Datum nieuwsfeit: 14-03-2003
Bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Minister de Hoop Scheffer, voorzitter van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), heeft de voormalige president van Finland, Martti Ahtisaari, benoemd tot zijn persoonlijke gezant voor de Centraalaziatische regio. Deze regio bestaat uit de landen Kazachstan, Kirgizie, Tadjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan, die allemaal deel uitmaken van de OVSE.

Met de benoeming van Ahtisaari, die van 1994 tot 2000 president van Finland was, onderstreept minister de Hoop Scheffer het belang dat Nederland als OVSE-voorzitter hecht aan goede betrekkingen tussen de OVSE en de Centraalaziatische staten. Minister de Hoop Scheffer vindt het belangrijk de dialoog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie