Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht A'dam Amstelland 14-03-2003

Datum nieuwsfeit: 14-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Verkeerscontroles

14-3-2003.

Beukenplein
Gisteren werd op het Beukenplein tussen 19.30 uur en 20.30 uur een fietsverlichtingscontrole gehouden. In totaal hebben 55 bestuurders een bekeuring gekregen.

Leidsestraat
Tussen 15.30 uur en 17.30 uur werd op de Leidsestraat een algemene verkeerscontrole gehouden. 20 fietsers werden op de bon geslingerd voor het rijden op een voetpad en één winkeldief werd op heterdaad aangehouden.

Elandsgracht
Bij de verkeerscontrole gistermiddag op de Elandsgracht hebben 16 bestuurders een proces-verbaal gekregen voor diverse overtredingen. Eén automobilist stond gesignaleerd. Hij werd aangehouden.

Westermarkt
Gisteravond tussen 18.30 uur en 21.30 uur kregen 39 bestuurders bij een verkeerscontrole op de Westermarkt een bekeuring voor verschillende overtredingen.

---

Overval in woning

14-3-2003. Een 54-jarige man is gisteravond in zijn woning in de Rivierenbuurt overvallen. Twee mannen belden bij het slachtoffer aan. Toen hij de deur opendeed, werd hij bedreigd met een vuurwapen en een mes, waarna de overvallers de man knevelden. Zij zijn met een onbekende buit gevlucht.

---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie