Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Buitenvest en Wattweg Bergen op Zoom gaan weer open

Datum nieuwsfeit: 14-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bergen op Zoom


Buitenvest en Wattweg gaan weer open

Vandaag, vrijdag 14 maart, worden de werkzaamheden voor de aanleg van nieuwe riolering aan de Wattweg, Celebesstraat en Buitenvest afgerond. Dat betekent dat het verkeer vanaf morgen zaterdag 15 maart weer gewoon gebruik kan maken van de Buitenvest en de Wattweg.

Het werk is op 4 november vorig jaar gestart met de aanleg van riolering op het kruispunt Wouwsestraatweg/Wattweg/Parallelweg. Vervolgens is er gewerkt in het Anton van Duinkerkenpark, de Wattweg en de Buitenvest.
De aanleg van de rioleringen in de Wattweg, Buitenvest en in het Anton van Duinkerkenpark zijn afgerond. In de Celebesstraat is de aannemer 'Westbrabant Wegenbouw BV' nog bezig om de riolering en de bestrating aan te brengen.

De gemeente zal vanaf 24 maart de (nieuwe) rioleringen laten inspecteren met behulp van een videocamera. Doel van deze inspecties is om de kwaliteit van het nieuwe rioolstelsel te bepalen. Tijdens deze werkzaamheden zal zich obstakels op de weg bevinden. De weg blijft dan echter wel gewoon toegankelijk voor het doorgaand verkeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie