Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Dewael brengt geneesheren en apothekers samen rond drugsproblematiek..

Datum nieuwsfeit: 14-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op initiatief van titelvoerend Burgemeester Patrick Dewael heeft vanmorgen in Tongeren een vergadering plaatsgevonden over de drugsproblematiek. Aan deze vergadering namen de waarnemend Burgemeester, de stadssecretaris, de politiecommissaris en de voorzitter van het Centrum voor Alcohol- en Drugspreventie (CAD) deel.

Dewael had deze vergadering samengeroepen om zo volledig mogelijk geïnformeerd te zijn over de recente sterfgevallen die in verband worden gebracht met drugsgebruik. Zoals de andere aanwezigen is de minister- president immers zeer bekommerd over hetgeen gebeurd is.

Het gerechtelijk onderzoek loopt nog. Zonder op de resultaten hiervan vooruit te lopen, dringen zich nu reeds enkele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie