Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Dames SSS redden het niet bij Pegasus

Datum nieuwsfeit: 17-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: SSS Barneveld
Zoek soortgelijke berichten
Volleybal Vereniging SSS Barneveld


3/17/2003 Dames SSS redden het niet bij Pegasus.

De dames van SSS zijn er maandagavond niet in geslaagd om de koppositie van de derde divisie weer in handen te krijgen. Ze moesten in Nijmegen aan treden tegen het team van Pegasus en deze wedstrijd begonnen ze met een 3 - 0 voorsprong in sets en een 14 - 12 achterstand in de vierde set. Naar aanleiding van een uitspraak in een protestzaak, die door SSS werd gewonnen, moest vanaf deze stand opnieuw gespeeld worden en kregen de Barneveldse dames alsnog de kans om een bonuspunt te halen. Voor SSS was het vrij lastig om vrijuit te spelen, want men had slechts een halve set de kans om het resultaat om te draaïen. Toch kwam men daar nog dicht in de buurt, maar op de beslissende momenten lieten ze het zelf liggen en zo was uiteindelijk toch Pegasus te sterk in deze set en trokken ze met 33 - 31 aan het langste eind.
Coach Brand van Roekel vond het na afloop jammer dat het niet alsnog gelukt was om het ene puntje te behalen. "We hebben de kans gehad om dit punt alsnog naar ons toe te halen, maar op de beslissende momenten was de druk toch te groot en werden enkele onnodige foutjes gemaakt, waarvan Pegasus goed geprofiteerd heeft. We zullen het nu in de resterende 3 wedstrijden moeten laten zien dat we de sterkste zijn en de titel verdienen."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie