Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Start collegebesprekingen Provinciale Staten Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 17-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Start collegebesprekingen Noord-Holland

Haarlem, 13 maart 2003 - Op maandag 17 maart a.s. wordt in het provinciehuis, Dreef 3 in Haarlem, een openbare bijeenkomst gehouden op initiatief van de PvdA, die de grootste partij is geworden in Provinciale Staten van Noord-Holland.

De lijsttrekker van de Partij van de Arbeid heeft op 12 maart j.l. de volgende brief verzonden aan de lijsttrekkers van de andere partijen:

"Geachte lijsttrekker,

Hartelijk gefeliciteerd met uw verkiezing tot lid van Provinciale Staten van Noord-Holland. Graag wil ik met u de gevolgen van de verkiezingsuitslag bespreken en komen tot een voorstel om de collegeonderhandelingen vorm te geven.

Daarom nodig ik u uit voor een openbare, informele bijeenkomst van de in Provinciale Staten van Noord-Holland verkozen politieke partijen, op maandag 17 maart om 15.00 uur in de Statenzaal van het Provinciehuis, Dreef 3 te Haarlem.

Ik hoop u daar te ontmoeten. Uiteraard zijn alle beoogde leden van Provinciale Staten van harte welkom als zij deze bijeenkomst willen bijwonen.

Hoogachtend, Marleen Barth,

Lijsttrekker Partij van de Arbeid in Noord-Holland".

Inlichtingen: Peter Heemskerk, tel. (023) 514 40 10 Peter Heemskerk 13-3-2003 10:19:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie