Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Signaleringsinstrumenten voor minimale kwaliteit van zorg

Datum nieuwsfeit: 17-03-2003
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Signaleringsinstrumenten voor minimale kwaliteit van zorg

Het Trimbos-instituut heeft in samenwerking met Koos de Haan (Scholing, Advies en Projecten) Signaleringsinstrumenten voor minimale kwaliteit van zorg ontwikkeld. Dit is gebeurd in opdracht van de AVVV (Algemene Vergadering Verpleegkundigen en Verzorgenden), de koepel van circa vijftig beroepsorganisaties op het gebied van verpleging en verzorging. Met deze signaleringsinstrumenten kunnen verpleegkundigen en verzorgenden informatie verzamelen over de geboden zorg op de eigen afdeling om aan de hand hiervan actie te ondernemen voor eventuele verbeteringen.
Er zijn signaleringsinstrumenten ontwikkeld voor vier sectoren: de chronische psychiatrie, psychogeriatrie in verpleeghuizen, geriatrische afdelingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie