Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Onderhoud kruispunt Ockenburghstraat/Loosduinse Hoofdstraat Den Haag

Datum nieuwsfeit: 17-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2003-03-12: Onderhoud kruispunt Ockenburghstraat/Loosduinse Hoofdstraat

---

Op maandag 17 maart beginnen de voorbereidingen voor de onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt van het kruispunt Ockenburghstraat/Loosduinse Hoofdstraat. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon hun weg vervolgen. Het autoverkeer moet wel rekening houden met enig oponthoud. Tijdens de asfaltering, die wordt uitgevoerd in drie fasen, wordt het autoverkeer omgeleid. De werkzaamheden duren tot begin mei.

Omleidingen
Verkeer naar Kijkduin blijft altijd mogelijk, maar het moet wel rekening houden met vertragingen. Autoverkeer dat komt vanuit Kijkduin wordt alleen op 28 en 29 april omgeleid via de Madesteinweg. Voor verkeer dat komt vanuit Loosduinen (Oude Haagweg) is het gedurende alle werkzaamheden niet mogelijk om het kruispunt over te steken.
Ook voor verkeer vanuit Monster is het tijdens alle werkzaamheden niet mogelijk om de kruising over te steken. Op 28 en 29 april en op 1en 2 mei is de kruising voor verkeer uit Monster geheel afgesloten. Dit wordt omgeleid via de Madesteinweg. |
Alle omleidingen worden steeds met borden aangegeven.

last update: 12-3-2003 15:15:08 ;pag.: 18935; auteur: 616;cat.: 2,Gemeentenieuws ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie