Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Themamiddag Inbraakpreventie Buurt 5, Stadsdeel Geuzenveld/Slotermee..

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Themamiddag Inbraakpreventie in Buurt 5

De politie van het wijkteam Lodewijk van Deysselstraat organiseert in samenwerking met de woningcorporaties in buurt 5 een themamiddag inbraakpreventie in het Steunpunt Leefbaarheid & Veiligheid Buurt 5.

In de periode oktober tot en met maart komen meer inbraken voor dan in de andere maanden. Daarom is de politie vorig jaar begonnen met een zogeheten winteroffensief. Als onderdeel van dit offensief organiseert de politie middagen met als thema inbraakpreventie. De politie in buurt 5 organiseert deze dag in samenwerking met de betrokken woningcorporaties.

Op de themamiddag zijn de buurtconciërge, de buurtregisseurs van de politie en de contactpersonen van de corporaties aanwezig. Ook zijn er specialisten aanwezig die informatie geven over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bewoners kunnen tevens een graveerkoffer lenen om thuis hun bezittingen te merken.

De themamiddag vindt plaats op dinsdag 18 maart van 15.00 tot 21.00 uur op het Steunpunt Leefbaarheid & Veiligheid Buurt 5 aan de Burgemeester van Leeuwenlaan 71-73. Bewoners van buurt 5 zijn van harte uitgenodigd om zich te laten informeren over inbraakpreventie.

Maandelijks spreekuur
De themadag valt samen met het maandelijkse spreekuur van de woningcorporaties, dat elke derde dinsdag van de maand wordt gehouden op het Steunpunt Leefbaarheid & Veiligheid. Hoewel de nadruk op 18 maart ligt op inbraakpreventie kunnen bewoners tussen 16.00 uur en 17.00 uur natuurlijk ook terecht met andere vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie