Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Miniconferentie over buitensport in Langedijk

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Bron: Gemeente Langedijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Langedijk


Miniconferentie over buitensport
24 februari 2003

Er komt een miniconferentie over buitensportaccommodaties in de gemeente Langedijk. De conferentie vindt plaats op dinsdag 18 maart. Negen sportverenigingen, raadsleden en plaatsvervangende commissieleden ontvangen binnenkort een uitnodiging voor dit overleg. Sportservice Noord-Holland presenteert tijdens de conferentie enkele ontwikkelingsvisies over optimale benutting van de buitensportaccommodaties. Welke kant moet het uit? Kunstgras voor intensief gebruik, uitbreiding met grasvelden of uitplaatsing (verhuizing)? Het gemeentebestuur van Langedijk hoop dat de conferentie leidt tot een ontwikkelingsrichting. Die is nodig, omdat in het groeiende Langedijk ook het ledenaantal bij sportclubs zal stijgen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie