Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wijziging radiopakket in Gelderland Oost (voormalig Tebecai)

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: UPC N.V.
Zoek soortgelijke berichten

UPC NEDERLAND

Wijziging radiopakket in Gelderland Oost (voormalig Tebecai)

Nijmegen, 18 maart 2003, Op 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in de gemeenten Aalten, Bergh, Brummen, Dinxperlo, Doetinchem, Hengelo, Lochem, Ruurlo, Vorden, Warnsveld, Zelhem, Zutphen en in de plaatsen Breedenbroek, Vragender, Miste en een stukje van Lichtenvoorde. Het nieuwe radiopakket is tot stand gekomen door het overnemen van het advies van de programmaraad Gelderland Oost en de uitvoering van het UPC-distributiebeleid. Radio 192 (frequentie 104,1) wordt toegevoegd aan het pakket. BFBS wordt niet langer doorgegeven.

UPC informeert haar klanten over de wijzigingen via een advertentie in de huis-aan-huiskrant, het UPC Infokanaal, teletekst en de website www.upc.nl.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie