Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 18-03-2003

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 18-03-2003 Persberichten District Maasland

VIJF GEWONDEN BIJ AANRIJDING, Oss

Maandagavond zijn vier inzittenden plus de 16-jarige bestuurder van een auto gewond geraakt toen de auto op de Brierstraat in Oss uit de bocht vloog en tegen een boom tot stilstand kwam. Zowel de bestuurder als de vier inzittenden zijn allemaal afkomstig uit Oss. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en is in de bocht vermoedelijk door te hoge snelheid de controle over de auto verloren. Twee van de inzittenden moesten door de brandweer uit het wrak worden gezaagd. In het totaal waren vier ambulances en een traumahelikopter op de plaats van het ongeval aanwezig. Één van de inzittenden is ernstig gewond overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen, drie gewonden zijn overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis in Oss en de vijfde gewonde is overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

SNELHEIDSCONTROLES, Nistelrode/Lithoijen/Lith/Heesch

Maandagavond zijn bij een snelheidscontrole op de N265 in Nistelrode 110 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 128 km/h. Op de Lithoijensedijk in Lithoijen zijn dinsdagmorgen voor hetzelfde feit 18 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h, hier was de hoogst gemeten snelheid 101 km/h. Op de Mr. van Coothstraat in Lith reden binnen de bebouwde kom 9 automobilisten te hard. De hoogste snelheid was 73 km/h waar 50 km/h was toegestaan. Bij een radarcontrole op de Nistelrodeseweg in Heesch werden 41 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogste snelheid bedroeg hier 83 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie