Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 18-03-2003

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 18-03-2003 Persbericht Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE N65, Helvoirt

Maandagavond zijn bij een snelheidscontrole op de N65 in Helvoirt zesenzestig automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 117 km/h. In het totaal zijn 1433 voertuigen gecontroleerd.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, Vught

Dinsdagmorgen is een 49-jarige fietser uit Helvoirt bij een aanrijding met een automobilist de kruising van Voorst tot Voorststraat met de Helvoirtseweg in Vught gewond geraakt. De automobilist had de fietser over het hoofd gezien en verleende hem geen voorrang. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Dinsdagmorgen is een 73-jarige Boxtelse bij een supermarkt aan de Van Hornstraat in Boxtel betrapt op winkeldiefstal. De vrouw rekende een gedeelte van de boodschappen af en nam een tijdschrift zonder te betalen mee. De vrouw verklaarde dat zij vergeten was dat ze het tijdschrift in haar tas gestopt had. Proces-verbaal is opgemaakt.

ILLEGAAL STOKEN, Den Dungen

Dinsdagmorgen is een 64-jarige man uit Den Dungen bekeurd omdat hij illegaal hooi in een weiland aan het verbranden was. De man bleek niet in het bezit van een stookvergunning.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie