Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Werkconferentie 'Initiatieven voor duurzaamheid in Noord-Brabant'

Datum nieuwsfeit: 18-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten

Publicatie Geldrop Actueel, 5 februari 2003

18 maart 2003
WERKCONFERENTIE 'INITIATIEVEN VOOR DUURZAAMHEID'

Op 18 maart aanstaande wordt er tussen 15.30-20.30 uur in Eindhoven een werkconferentie gehouden met als titel 'Initiatieven voor duurzaamheid in Noord-Brabant; ontmoeting tussen burgers en lokale politici'. De conferentie wordt georganiseerd door het IVN Consulentschap Brabant, in nauwe samenwerking met de Milieudienst Regio Eindhoven en het Instituut voor Publiek en Politiek. Op de inloopmiddag kunt u spreken met lokale politici en maatschappelijke organisaties, die zich willen inzetten voor duurzaamheid op gemeentelijk en wijkniveau. U kunt, samen met hen, initiatieven op het gebied van duurzaamheid bespreken en afspraken maken over de aanpak hiervan.

Deelname aan de conferentie is gratis. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de heer M. Timp van de Milieudienst Regio Eindhoven, telefoon: 040-2594585, e-mail: (m.timp@milieudienst.sre.nl). Momenteel is de gemeente Eindhoven nog op zoek naar een lokatie waar de conferentie wordt gehouden. Als u zich aanmeldt, krijgt u hierover meer informatie. Uiteraard kunt u de heer Timp ook bellen als u vragen heeft over de werkconferentie.

OPINIEWIJZER
Omdat de organisatie van de werkconferentie alvast van u wil weten wat u belangrijk vindt, is er een zogenaamde 'opiniewijzer' gemaakt. Hierop kunt u met de cijfers 1 t/m 5 aangeven hoe belangrijk een bepaald thema voor u is. De thema's die aan bod komen zijn: wonen, mobiliteit, milieu, natuur/landschap, produceren/consumeren en sociaal/samenleving. Vervolgens worden er wat algemene vragen gesteld.

Via deze opiniewijzer kunt u zich ook aanmelden voor de werkconferentie op 18 maart. Als u de opniewijzer vóór 15 februari aanstaande terugstuurt, maakt u kans op een ballonvaart voor twee personen boven Brabant! Stuur het formulier naar: Instituut voor Publiek en Politiek, antwoordnummer 10455, 1000 RA Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie