Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gezellig koken en gezond eten met Hartslag Limburg in Eijsden

Datum nieuwsfeit: 19-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Eijsden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eijsden

Gezellig koken en gezond eten met Hartslag Limburg

In samenwerking met Ingrid Larik van kook- en adviesbureau "Kitching" organiseert Hartslag Limburg kooklessen in het Stella Maris College in Valkenburg aan de Geul. U maakt onder leiding van Ingrid Larik zelf een voorgerecht en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een nagerecht.

De kookresultaten kunt u na afloop samen met de andere cursisten gezellig opeten in het restaurant. Tijdens de kookles wordt tevens aandacht besteed aan tips om magerder te koken, magere recepten en ontvangt u informatiefolders van onder andere de Nederlandse Hartstichting.

Wat? Kookles.

Waar? Stella Maris College, Roevoetstraat 1a in Valkenburgaan de Geul.

Wanneer? Donderdag 6 februari van 16.00 uur tot 19.00 uur en op woensdag 19 maart van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden? U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van Hartslag Limburg, telefoonnummer (043) 382 17 89, Tilly van de Schoot. Let op: er kunnen minimaal 12 en maximaal 20 personen per les deelnemen. Meldt u dus snel aan! Want vol is vol! U ontvangt nadat u zich heeft aangemeld een schriftelijke bevestiging.

Kosten? Één les kost 20,00. Deelnemers ontvangen echter 5,00 korting van Hartslag Limburg. U betaalt dus slechts 15,00 per les! De kosten van de drankjes zijn in dit bedrag niet opgenomen en dient u ter plaatse na afloop te betalen. Het bedrag voor de kookles dient u na aanmelding te storten op het bankrekeningnummer van de ABN-AMRO 578690004. Onder vermelding van uw naam en de datum van de kookles (6 februari of 19 maart) ten name van "Kitching" Kerkrade.

Informatie? Voor meer informatie over de kook-lessen kunt u contact opnemen met: "Kitching", Ingrid Larik, telefoonnummer: 06 53 54 11 98.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie