Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Consultants van Sun Services zullen Compuware OptimalJ gebruiken

Datum nieuwsfeit: 19-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Consultants van Sun Services zullen Compuware's modelgestuurde, op patronen gebaseerde Java(tm)-ontwikkelingsomgeving OptimalJ gebruiken om sneller bedrijfstoepassingen te ontwikkelen Amsterdam, 19 maart 2003 - Compuware Corporation (NASDAQ: CPWR) heeft vandaag aangekondigd dat Sun Microsystems nu gebruik kan maken van Compuware's OptimalJ-ontwikkelingsomgeving om bedrijfsontwikkelingsprojecten voor zijn klanten te versnellen aan de hand van het Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE(tm)). Compuware zal ook Sun's J2EE-patronen integreren in OptimalJ, waardoor de consultants van Sun over een nieuwe en krachtigere tool beschikken om voor hun klanten snel toepassingen op basis van de J2EE-technologie te ontwikkelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie