Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wijziging inzake brandveiligheid in Duiven

Datum nieuwsfeit: 19-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Duiven
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

19-03-2003
Bouwverordening
Wijziging inzake brandveiligheid

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad van Duiven in zijn vergadering van 17 februari 2003 de wijzigingen op de bouwverordening inzake brandveiligheid heeft vastgesteld. Deze wijzigingen zijn voortvloeisels uit het brandpreventiebeleid bestaande bouw en de aanscherping criteria gebruiksvergunningplichtige bouwwerken.

De verordening ligt ter inzage bij de afdeling Milieu en Bouwzaken.
---

Referendabel Besluit
Wijzigingen bouwverordening inzake brandveiligheid

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven heeft besloten dat over het volgende besluit van de gemeenteraad een referendum kan worden gehouden op grond van de Tijdelijke Referendumwet:

het vaststellen van wijzigingen bouwverordening 1992 inzake brandveiligheid.

De verordening ligt ter inzage in het gemeentehuis van Duiven bij de afdeling Milieu en Bouwzaken. Binnen 3 weken na deze publicatie kan iedere kiesgerechtigde binnen de gemeente Duiven een verzoek tot het houden van een gemeentelijk referendum indienen. Voor het indienen van het verzoek dient u in het gemeentehuis een standaardformulier in te vullen.

Klik om terug te gaan

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie