Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-03-2003

Datum nieuwsfeit: 19-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-03-2003 Mediaberichten 19 maart (laatste berichten)

VENLO / MAASTRICHT - Kijkers De Gouden Tip tippen politie in vier zaken VENLO / MAASTRICHT De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie van dinsdag 18 en woensdag 19 maart, heeft de politie in vier van de vijf uitgezonden zaken tips opgeleverd. De meeste reacties kwamen binnen op de zaak waarin de herkomst van gestolen goederen werd gevraagd. De politie heeft enkele weken geleden in Weert drie mannen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. Bij de huiszoeking in de woning van één van hen, trof de politie een partij gestolen goederen aan. Daarvan is een gedeelte in deze uitzending getoond. De tips worden in de komende dagen onderzocht.
Op de straatroof in Eygelshoven waarbij twee meisjes werden beroofd van de dagopbrengst van een bakkerij, kwamen drie tips binnen over de gezochte auto, een Toyota Corolla Liftback, bouwjaar 1979 1981. De recherche gaat de komende tijd aan de slag met deze informatie. De moord op Cor van Hout leverde één tip op. Deze had betrekking op de motordiefstal en het gebruik van de motor in de maanden daarna. Het rechercheteam in Amsterdam gaat deze tip verder uitzoeken. Over de vermiste Jean Leclaire in Maastricht kwam weliswaar een tip binnen, maar deze kon als niet bruikbaar worden afgedaan. Over de beroving bij een pinautomaat in Weert kwam geen bruikbare informatie binnen. De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 1 april. De getoonde fotos uit de uitzending van 18 maart zijn gepubliceerd op het internetadres: www.degoudentip.tv. GRUBBENVORST Lijk aangetroffen GRUBBENVORST In de Maas ter hoogte van Grubbenvorst is woensdagmiddag een nog onbekend lijk aangetroffen. Het lichaam werd omstreeks drie uur aan de zijde van Grubbenvorst aangetroffen door een schipper. Uit het eerste onderzoek blijkt dat het vermoedelijk een man betreft in de leeftijd van ongeveer 35 jaar. De politie heeft een forensisch arts gewaarschuwd die verder onderzoek doet naar de identiteit en doodsoorzaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie