Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Voorburggracht Langedijk tijdelijk dicht

Datum nieuwsfeit: 20-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Langedijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Langedijk


Voorburggracht tijdelijk dicht
18 maart 2003

Ter hoogte van de Rabobank in Noord-Scharwoude zal de Voorburggracht donderdag en vrijdag (20 en 21 maart) tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer.

Ter plaatse worden werkzaamheden uitgevoerd aan het hoofdriool. Onderzoek heeft uitgewezen dat zich op deze plek een hoeveelheid beton in het riool bevindt. Het laat zich raden dat de doorstroming van het hoofdriool daardoor wordt beperkt. De verstopping kwam aan het licht tijdens een uitgebreide rioolonderzoek in deze omgeving nadat de gemeente diverse keren klachten had ontvangen. Met name tijdens extreme regenperiodes kampt de Raadhuisbuurt met een wateroverlast. De kans is aanwezig dat met het schoonmaken van het hoofdriool aan de Voorburggracht de problemen in de Raadhuisbuurt tot het verleden behoren. Geprobeerd wordt de overlast zoveel mogelijk te beperken. De aannemer zorgt er voor dat de bus het gebruikelijke traject kan rijden. Het overige verkeer wordt tijdelijk omgeleid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie