Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vergadering commissie Educatie, Sport en Cultuur Den Helder

Datum nieuwsfeit: 20-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Helder

19-03-2003
Vergaderingen

Donderdag 20 maart: commissie Educatie, Sport en Cultuur. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
De commissie adviseert over spoedaanvragen voor het beschikbaar stellen van geld voor de Prinses Margriet school voor vervanging van een deel van het riool en voor de Dr. Jac. P. Thijsseschool voor het vervangen van het hekwerk en de bestrating. Verder spreekt de commissie over de atelierruimte van de heer De Boer, de plannen voor School 7, de volumestudie naar de toekomstvisie sportaccommodaties Julianadorp, de ontwikkeling van het onderwijsverzorgingbeleid en het initiatiefvoorstel van VVD en GroenLinks om te investeren in de JongerenAdviesRaad (JAR). Ten slotte komt de stand van zaken aan bod van zwembad de Schots, een themabijeenkomst rond de Nota Kindbeleid, het schoolomgevingsproject van De Hofstee/De Strandjutter/ De Rank, de uitvoering van de Nota Dakplan, het onderzoek naar sportaccommodaties en het gemeenschappelijk Onderwijs Administratie Kantoor.

Dinsdag 25 maart: seniorenconvent. Aanvang 19.00 uur in de raadzaal.

Dinsdag 25 maart: commissie Bestuur, Middelen, Openbare orde en Veiligheid. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten nog niet bekend.

Dinsdag 25 maart: Adviesraad voor de sport. Aanvang 20.00 uur in kamer 0.08/0.10 op de begane grond in het stadhuis.
Men bespreektt de stand van zaken rond de ontwikkelingen in Julianadorp-Oost , het zwembad de Schots, de toekomstvisie voor sporthal Sportlaan en de voortgang van het breedtesportproject Samenspel .

Woensdag 26 maart: rekeningcommissie. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal

De commissieleden bespreken het verslag Bouw je eigen rekenkamer en de opzet van de rekenkamerfunctie. Ook komt de aansturing van de accountants voor de controle van de jaarrekening ter sprake en stelt men de vergaderfrequentie vast.

Donderdag 27 maart: commissie Stedelijk Beheer. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij of zij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.
« terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie