Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 20-03-2003

Datum nieuwsfeit: 20-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 20-03-2003 Persbericht district Land van Cuijk

GEWAPENDE OVERVAL, Vierlingsbeek

Woensdagavond rond 23.00u heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek. Hierbij werd een geldbedrag ontvreemd. De 39-jarige eigenaar van de zaak moest onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen geld aan de dader afgeven. Een klant die nog in de cafetaria aanwezig was, was getuigen hiervan. De overvaller was geheel in het zwart gekleed en droeg een bivakmuts, hij had een fors postuur en was ongeveer 1.80 meter lang. Hij is met het geld weggerend in de richting van het centrum van Vierlingsbeek. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in Boxmeer, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).

HONDEN VERGIFTIGD, Vierlingsbeek/Vortum Mullem

Bij de politie is donderdagochtend een melding binnengekomen van vergiftiging van honden in de omgeving van Vortum Mullem en Vierlingsbeek. Zo`n zes a zeven honden zouden de afgelopen dagen vergiftigd zijn, toen ze iets van de straat gegeten hadden. De politie adviseert hondeneigenaren uit de omgeving alert te zijn en bij twijfel een bezoek te brengen aan de dierenarts.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie