Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Rotterdam discussieert over Irak in de Laurenskerk

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Rotterdam(in)Dialoog

"Platform de Dialoog", een samenwerkingsverband van Rotterdamse maatschappelijke en religieuze organisaties, heeft vanaf 21 maart de Laurenskerk ingericht als plaats waar Rotterdammers terecht kunnen om gevoelens en ervaringen te delen die te maken hebben met de internationale situatie rondom Irak. Initiatiefnemers zijn o.a. Stichting de Laurenskerk, het Platform van Islamitische Organisaties (SPIOR), het Humanistisch Verbond. De gemeente Rotterdam ondersteunt het initiatief. Het motto is "Rotterdam(in)Dialoog".

Platform de Dialoog wil de samenhang binnen Rotterdam versterken en heeft een plek aangewezen van samenkomst en dialoog. De Laurenskerk is gekozen vanwege haar historische betekenis als centrum voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie