Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Website Autoriteit Financiele Markten (AFM) vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Programmabureau Advies Overheid.nl

Website Autoriteit Financiele Markten (AFM) vernieuwd

De internetsite van de Autoriteit Financiele Markten, www.afm.nl, is vernieuwd. Vanaf afgelopen dinsdag is er een uitgebreide zoekfunctie beschikbaar die naast teksten ook downloads en de registers bestrijkt. Verder is er een sitemap geplaatst en bestaat er de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de digitale nieuwsbrief.

Deze aanpassingen zijn mede gebaseerd op bruikbaarheidstesten en de opmerkingen en suggesties van de doelgroepen. Hieruit zijn ook aanpassingen voortgekomen die de site beter toegankelijk maken zoals de vormgeving en navigatie.

Voor de AFM is de internetsite een belangrijk medium om het publiek en de marktpartijen te informeren. Op de site wordt niet alleen inzage gegeven in effectenwetgeving en bijvoorbeeld beleidslijnen, ook de meldingen van ondernemingen en personen voor wat betreft kapitaalbelangen zijn raadpleegbaar. Verder is het mogelijk om na te gaan aan welke ondernemingen de AFM een vergunning heeft verleend of tegen welke bedrijven wordt gewaarschuwd.

De site is opgesplitst in vijf hoofdrubrieken: Publiek, Marktpartijen, Registers, Nieuws en Organisatie. Alle rubrieken beginnen met een introductiepagina met daarachter de pagina's met uitgebreide informatie over relevante onderwerpen. Bezoekers van de site kunnen hun mening, opmerkingen en suggesties geven via een contactformulier. (Bericht op de website van AFM)

www.ictu.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie