Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Reparatie wegdek van Kaagbrug op A44

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Reparatie wegdek van Kaagbrug op A44

Rijkswaterstaat Noord-Holland herstelt tussen vrijdag 21 maart 20.00 uur en maandag 24 maart 5.00 uur het wegdek op de Kaagbrug. Zowel in de richting Amsterdam als in de richting Den Haag heeft het verkeer op de A44 ter hoogte van Kaagdorp dan de beschikking over één rijstrook. Weggebruiker moeten rekening houden met een langere reistijd. In oktober 2002 is het wegdek op de A44 vervangen. Bij inspectie zijn onlangs kleine haarscheurtjes van 0,2 millimeter ontdekt in het wegdek van de Kaagbrug. Die zijn veroorzaakt doordat de ondersteuning van het wegdek plaatselijk onvoldoende is.Tussen de staalconstructie van de brug en het betonnen wegdek zit op diverse plekken teveel ruimte. De haarscheurtjes en de ruimte in de ondersteuning worden komend weekeinde onder druk gevuld met epoxy.
Vanwege het winterse weer in de afgelopen twee maanden konden de geplande herstelwerkzaamheden aan de Kaagbrug niet doorgaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie