Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Fietsenstallingen Luxemburglaan en Belgiëlaan Zoetermeer start eerst..

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Fietsenstallingen Luxemburglaan en Belgiëlaan,
start eerste week van april.

In de eerste week van april aanstaande worden de werkzaamheden gestart aan de fietsenstallingen Luxemburglaan (hoek Amsterdamstraat) en Belgiëlaan (ter hoogte van Het Rond) in het kader van de herinrichting van het Stadshart.

Begonnen wordt met het verwijderen van zeven bomen in de Luxemburglaan, het verbeteren van de grond voor deze bomen en worden zes rode zuilbeuken teruggeplant. Tevens wordt voor één boom in de Belgiëlaan de grond rondom verbeterd. Deze werkzaamheden zullen ongeveer twee weken in beslag nemen.
Na de boomwerkzaamheden wordt de bestrating vervangen door dezelfde soort die reeds aangebracht is in het Stadshart. Tevens worden nieuwe fietsenrekken en het nieuwe straatmeubilair aangebracht. Aan de Belgiëlaan worden ook nog de bestaande parkeerplaatsen bij de trap naar Het Rond verplaatst richting de Europaweg.

Bereikbaarheid
De werkzaamheden wordt zoveel mogelijk in kleine oppervlakten uitgevoerd om de doorgang voor de bewoners en winkelend publiek te garanderen. Tevens zullen aanvullende voorzieningen hiervoor getroffen worden. Het is onvermijdelijk dat de werkzaamheden enige hinder zullen veroorzaken. Getracht zal worden dit tot een noodzakelijk minimum te beperken.

Naar verwachting zijn beide fietsenstallingen in juli klaar om in gebruik te worden genomen.

Laatste wijziging: 21-03-2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie