Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

CGE&Y ontwikkelt educatieve sites NijghVersluys met Tridion

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

CGE&Y ontwikkelt educatieve sites NijghVersluys met Tridion

Amsterdam, 21 maart 2003 - NijghVersluys, educatief uitgever voor voortgezet-, beroeps- en volwassenenonderwijs, heeft in het verlengde van haar bestaande onderwijsmethoden educatieve sites - zogenaamde Methodesites - ontwikkeld. Deze Methodesites zijn elektronische leermiddelen die verbonden zijn aan de traditionele lesmethoden. Via het internet worden extra lesmateriaal, opdrachten, toetsen en links aangeboden. De Methodesites bieden docenten en studenten een toegevoegde waarde naast de bestaande leermiddelen. Cap Gemini Ernst & Young heeft de opdracht gekregen deze Methodesites te realiseren en gebruikt daarvoor als basis het content-managementsysteem van Tridion.

NijghVersluys speelt hiermee in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie