Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 21-03-2003

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 21-03-2003 Persberichten district Maasland

BOOT IN BRAND, Lithoijen

Donderdagavond werd een brand gemeld op een boot die aangemeerd lag aan de Osseweg in Lithoijen. De eigenaren waren de hele dag op de boot geweest en hadden `s avonds de kachel aangezet. Vermoedelijk door een mankement aan de kachel ontstond brand op de boot. Door de brandweer kan de brand snel worden geblust, waardoor de schade beperkt bleef.

GREEP IN KASSA, Oss

Donderdagavond werd door getuigen gezien dat een man een greep in de kassa deed bij een winkel aan de Hooghuisstraat in Oss. Op aanwijzing van een getuige kon op de Hooghuisstraat een 33-jarige man uit Oss worden aangehouden. Ook een 38-jarige vrouw uit Oss werd daarbij aangehouden. De vrouw bleek vanuit een winkel goederen te hebben weggenomen. In de auto van het tweetal werden goederen aangetroffen afkomstig uit enkele winkels aan Terweanen en de Berghemseweg in Oss. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie