Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 21-03-2003

Datum nieuwsfeit: 21-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 21-03-2003 Persberichten district Den Bosch

Korpschef legt functie na tien jaar neer

De korpsbeheerder van de politie Brabant-Noord heeft ingestemd met het verzoek van hoofdcommissaris E.T. van Hoorn om per 1 januari 2004 gebruik te mogen maken van de zogeheten tijdelijke ouderen regeling (TOR). Feitelijk betekent dit dat Van Hoorn zijn werkzaamheden binnen het korps medio september zal beëindigen. Van Hoorn is bij zijn officiële vertrek exact tien jaar werkzaam geweest als korpschef van het regionale politiekorps Brabant-Noord. Van 1988 tot de vorming van het nieuwe regionale korps was Van Hoorn districtscommandant van het Korps Rijkspolitie District `s-Hertogenbosch. Daarvoor was hij onder meer directeur van een opleidingsschool voor politiemensen in Harlingen.

JONGEN GEWOND BIJ VAL, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 15-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een val. De jongen reed op zijn fiets over de Zevenhontseweg in `s-Hertogenbosch, toen hij ten val kwam. De jongen is met een gebroken sleutelbeen, een hersenschudding en schaafwonden overgebracht naar een ziekenhuis.

JONGEN VALT VAN RUÏNE, Heusden

Donderdagmiddag is een 9-jarige jongen van de ruïne aan de Johanna van Brabantstraat in Heusden gevallen. De jongen was daar aan het spelen, toen hij uitgleed en tussen de kantelen naar beneden viel. Het slachtoffer maakte een val van ongeveer 6 meter. De jongen is overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch, waar hij ter observatie is opgenomen.

GLAASJE OP EN RIJBEWIJS INGEVORDERD, Rosmalen

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 44-jarige man uit Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de N50 onder Rosmalen.

ROODLICHT CONTROLE, Rosmalen

Vrijdagmorgen is op de kruising Rijksweg N50 - Deken van Roestellaan - Bernadettestraat in Rosmalen controle gehouden op het rijden door rood licht. In korte tijd werden er 15 bestuurders bekeurd die door het rode licht reden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie