Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bekende Nederlanders roepen op tot demonstratie tegen oorlog in Irak

Datum nieuwsfeit: 22-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Socialistische Partij
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij

12de congres

Bekende Nederlanders roepen op tot demonstratie tegen oorlog in Irak

12-03-2003 * Een groot aantal bekende Nederlanders roepen op tot de demonstratie `Stop de Oorlog tegen Irak' die zaterdag 22 maart zal plaatsvinden in Amsterdam. Ook de Raad van Kerken sluit zich hier aan.

Onder de ondertekenaars van de oproep bevinden zich oud-politici (André van der Louw, PvdA), Kamerleden (Femke Halsema, Jan Marijnissen, Godelieve van Heteren), schrijvers (Geert Mak, Theun de Vries, Lulu Wang), TV-presentatoren (Angela Groothuizen, Dieuwertje Blok), TV-filmmakers (Kiki Amsberg), choreografen (Rudi van Dantzig), zangers (Loes Luca), kunstenaars (Jan Wolkers, Aat Veldhoen), cabaretiers (Jenny Arean, Sanne Wallis de Vries, Vincent Bijlo), acteurs en regisseurs (Willeke van Ammelrooy, Jeroen Krabbé), schakers (Jan Timman, Hans Ree) en vele anderen.

Vanochtend heeft ook de Raad van Kerken besloten om zich aan te sluiten bij de oproep voor de demonstratie, die op zaterdag 22 maart om 13.00 uur begint op de Dam in Amsterdam.

zie ook Actueel nieuws uit het land

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie