Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 22-03-2003

Datum nieuwsfeit: 22-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-03-2003 Persberichten district Eemland zuid, 13.20 uur

Rijden onder invloed

LEUSDEN Een 18-jarige automobilist uit Leusden is zaterdagnacht om 02.14 uur aangehouden vanwege het rijden onder invloed.

Agenten zagen de man over de Lisidunalaan slingeren en vervolgens de berm in rijden. De agenten hebben de automobilist vervolgens staande gehouden en namen een blaastest af. Hieruit bleek dat de man had gedronken. De ademanalyse wees uit dat de bestuurder met 310 ug/l alcohol op achter het stuur zat. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een dagvaarding om zich voor de rechter te verantwoorden.

Alcoholcontrole

AMERSFOORT Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.00 uur is op de Hogeweg een 28-jarige Amersfoorter aangehouden, omdat hij met alcohol op achter het stuur zat.

Bij de ademanalyse kwam naar voren dat de bestuurder 495 ug/l alcohol in zijn lichaam had. Dit is twee keer de toegestane hoeveelheid. Met een rijverbod van vijf uur en een dagvaarding om zich voor de rechter te verantwoorden is de man naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie