Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vlaanderen bouwt aan Consortium Water voor Ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 22-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Vlaanderen bouwt aan een Consortium Water voor Ontwikkeling. Dat consortium, bestaande uit overheid, ngo's, drinkwatermaatschappijen en financiers gaat wereldwijd investeren in watervoorziening en afvalwaterbeheer. Vlaams Minister van Leefmilieu en Landbouw Vera Dua maakt dat bekend naar aanleiding van de Wereldwaterdag van 22 maart 2003. Die dag wordt meteen het on line Waterloket gelanceerd, een website waar gezinnen, gemeenten, landbouwers en bedrijven terechtkunnen voor alle mogelijke vragen over water.

Tegen 2015 moet het aantal mensen dat geen toegang heeft tot veilig drinkwater gehalveerd zijn. Dat was een van de doelstellingen van de Duurzame Top voor Ontwikkeling in Johannesburg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie