Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Defensie-judoka's in actie op A-toernooien in Rotterdam en Rome

Datum nieuwsfeit: 22-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


---


---

Defensie-judoka's in actie op A-toernooien in Rotterdam en Rome

20-03-2003

Tijdens twee A-toernooien in Rotterdam en Rome (Italië) komen dit weekeinde (22 en 23 maart) vier defensie-judoka's in actie. Claudia Zwiers (Koninklijke Marechaussee) en Deborah Gravenstijn (Koninklijke Luchtmacht) nemen deel aan het Dutch Open Women 2003 toernooi in Rotterdam. Voor Deborah Gravenstijn is het toernooi haar come-back nadat ze een half jaar afwezig was wegens een schouderoperatie. Ook Mark Huizinga (Koninklijke Luchtmacht) en Dennis Meijer (Koninklijke Marine) komen voor het eerst weer in actie na een blessure tijdens het A-toernooi in Rome.

Claudia Zwiers was zondag (16 maart) tijdens een A-toernooi in Praag nog goed voor een zilveren medaille in haar gewichtsklasse. Daniëlle Vriezema (Koninklijke Landmacht), die tijdens datzelfde toernooi een gouden medaille won, komt dit weekend niet in actie. Zij raakte geblesseerd en wordt vandaag (20 maart) geopereerd. Dennis Meijer en Mark Huizinga komen volgende week ook op de mat in Tallin (Estland) tijdens het laatste A-toernooi voor de Europese Kampioenschappen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie