Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

KNHS wil eigenaren toppaarden betrekken in topsportbeleid

Datum nieuwsfeit: 24-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie
Zoek soortgelijke berichten

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie---

KNHS wil eigenaren van internationale toppaarden betrekken in topsportbeleid

24-3-2003

ERMELO - De KNHS wil de eigenaren van internationale toppaarden meer betrekken bij haar topsportbeleid. Tijdens Indoor Brabant nam de KNHS het initiatief om met een aantal eigenaren uit de discipline springen en dressuur van gedachte te wisselen over een mogelijke opzet voor een eigenarenplatform.

Binnen de paardensport bestaat er tot op heden nog geen eigenarenvereniging van internationale toppaarden. Voor de toekomst van de Nederlandse hippische topsport is het van groot belang dat er betere communicatie ontstaat tussen eigenaren en de KNHS om op het hoogst mogelijke niveau te kunnen presteren.

Tijdens de bijeenkomst is een kleine werkgroep geformeerd bestaande uit Eric Berkhout van het Audi-team, Ger Visser van het Eurocommerce-team en de voorzitter van de KNHS, Martien van den Heuvel om deze gedachten nader vorm te geven. Op korte termijn zal deze werkgroep een voorstel maken met de doelstellingen, mogelijkheden en structuur van dit eigenarenplatform

Bron: KNHS / Christa van Duin

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie