Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 24-03-2003

Datum nieuwsfeit: 24-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 24 maart 2003

Bromfietser loopt beenletsel op

TILBURG - Aan de Kleinwesterwijksestraat in Biest Houtakker raakte een 15-jarige jongen uit Biest Houtakker aan het been gewond toen hij met een bromfiets tegen de vangrail aanreed. Dat kwam omdat de remmen van zijn bromfiets, naar later bleek, niet goed werkte. De GGD heeft de jongen naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht.

Inbrekers gaan met tv`s
en computer aan de haal

TILBURG - Bij een onderwijsinstelling in Tilburg West zijn inbrekersafgelopen weekend met drie kleurentelevisies, een computer en een DVD-speler aan de haal gegaan. Zij kwamen de school binnen door aan de achterzijde van de school drie ruiten te vernielen.

Autokraker meldt zich

TILBURG - Bij het polititeam Tilburg Binnenstad heeft zich gisteravond een 34-jarige Tilburger gemeld. De man vertelde de agenten dat hij de afgelopen twee weken had ingebroken in auto`s in de parkeergarage Heuvelpoort. Agenten hielden de man aan en hij is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Met drank op achter het stuur

TILBURG - Aan het Wilhelminapark hebben agenten vannacht om kwart over twee een 28-jarige Tilburger aangehouden. Hij bleek met drank op achter het stuur te zitten. De man moest overigens komende maand zijn rijbewijs toch inleveren omdat zijn rijbevoegdheid is ontzegd. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren. De man had meer dan 1 promille alcohol in het bloed.

Bron: Carel Bouman

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie