Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

T-Mobile breidt MMS diensten verder uit

Datum nieuwsfeit: 24-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Den Haag, 24 maart 2003

T-Mobile breidt MMS diensten verder uit

T-Mobile heeft de mogelijkheden voor zijn Nederlandse MMS-klanten sterk uitgebreid. Vanaf vandaag kunnen T-Mobile klanten in Nederland rechtstreeks MMS'en met MMS-klanten van alle netwerken die deze populaire dienst in Nederland aanbieden. Bovendien kunnen T-Mobile klanten nu ook in het buitenland foto's maken en direct versturen met hun mobiele toestel. Daarmee kunnen vakantiefoto's dus rechtstreeks vanaf strand, terras of skipiste worden verstuurd. Tegelijkertijd introduceert T-Mobile de MMS-box, een speciaal onderdeel van My T-Mobile, de website voor klanten. Nu kunnen alle MMS-berichten eenvoudig worden gearchiveerd in een eigen foto-album of worden doorgestuurd. Ook biedt T-Mobile een album met animaties die eenvoudig als MMS-bericht kunnen worden verstuurd.

T-Mobile (voorheen Ben) introduceerde eind september als eerste Nederlandse aanbieder MMS. Vanaf vandaag kunnen T-Mobile klanten rechtstreeks foto's en berichten uitwisselen met hun MMS-toestel met O2-klanten. Dat was al mogelijk met klanten van Vodafone. Daarmee is MMS'en mogelijk tussen alle netwerken die deze populaire dienst in Nederland aanbieden. T-Mobile MMS-berichten kunnen bovendien verstuurd worden naar bellers van KPN en Dutchtone. Zij ontvangen dan een SMS-bericht en kunnen de foto op internet bekijken. T-Mobile MMS is een snelgroeiende dienst en T-Mobile verwacht dat het aantal gebruikers nu snel verder zal groeien.

Foto's maken, WAP bekijken en draadloze internettoegang in het buitenland T-Mobile klanten kunnen vanaf nu ook in het buitenland gebruik maken van MMS. Het gaat in eerste instantie om de T-Mobile netwerken in de volgende landen Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Zij kunnen dus hun vakantiefoto's, eventueel voorzien van geluid direct versturen. Ook kunnen zij in deze landen vanaf nu T-Mobile WAP via GPRS gebruiken.
Klanten die hebben gekozen voor T-Mobile GPRS Actief of Intensief kunnen hiervan in het buitenland gebruikmaken om via lap top of PDA toegang te krijgen tot e-mail of internet. Zij hoeven daarvoor geen instellingen op hun toestel te veranderen,

MMS-box: nog meer mogelijkheden met MMS
T-Mobile biedt zijn klanten vanaf nu de MMS-box, een speciaal deel van de website. Hier kan elke T-Mobile klant MMS-berichten versturen. Klanten die beschikken over een MMS-toestel kunnen hun ontvangen en verzonden MMS berichten opslaan in hun eigen Album. Ook de leukste foto's die op de MMS-telefoon zijn ontvangen kunnen zo eenvoudig worden bewaard op het internet. T-Mobile heeft ook een Album toegevoegd met animaties en plaatjes. Deze kunnen gebruikt worden om MMS-berichten te maken. Op dit moment bevat het Album bijvoorbeeld foto's van de VJ's van de TMF Awards.

T-Mobile MMS is beschikbaar voor abonnees en PrePaid gebruikers. Kijk voor meer informatie over MMS en de kosten van het versturen van MMS-berichten op www.t-mobile.nl

T-Mobile in Nederland
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 1,5 miljoen klanten (februari 2003). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van NOC*NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische Zomerspelen in Athene. Daarnaast is T-Mobile Netherlands hoofdsponsor van de TMF Awards en sponsor van de Nederlandse concerten van de Rolling Stones Lick Tour 2003.
T-Mobile International (Deutsche Telekom) is een van de grootste internationale aanbieders van mobiele communicatie. Op dit moment maken wereldwijd bijna 82 miljoen klanten gebruik van de mobiele diensten van Deutsche Telekom en T-Mobile International.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Henny van der Heiden
Directeur Corporate Communication
Vast: 06 1409 5376
Mobiel: 06 2409 5376
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site : www.t-mobile.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie