Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

CBL-voedselveiligheidsdebat

Datum nieuwsfeit: 25-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

"Iedere schakel in de keten moet zijn verantwoordelijkheid nemen in de zorg van veiligheid en duurzaamheid. Niet alleen om de veiligheid te waarborgen, maar ook omdat de consument in toenemende mate wil weten hoe producten tot stand zijn gekomen," aldus Klaas van den Doel, voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) tijdens het CBL-voedselveiligheidsdebat op 25 maart tijdens de Nationale Food Week in de Jaarbeurs te Utrecht.

Tijdens het CBL-voedselveiligheidsdebat debatteren landbouwminister Veerman, Dick Boer (Albert Heijn), Felix Cohen (Consumentenbond), Bart Jan Constandse (the Greenery), Gerard Doornbos (LTO Nederland), Frans Fredrix (Superunie) en Joost Manassen (SMA) onder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie