Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Aanpak tijdige zorgverlening

Datum nieuwsfeit: 25-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Aanpak tijdige zorgverlening

In de verzekeringsuitvoering van de Ziekenfondswet en AWBZ verdient tijdige zorgverlening meer aandacht. Inmiddels heeft het College voor zorgverzeke-ringen (CVZ), in opdracht van de toenmalige minister, hieraan met het vaststellen van de gedragsregels aanpak tijdige zorgverlening zorgverzekeraars een nadere invulling gegeven. In deze brief licht de minister deze aanpak toe. Hij bespreekt eerst de bevindingen en aanbevelingen van het College van toezicht op de zorgverzekeringen (CTZ) in het rapport 'Initiatieven van ziekenfondsen en zorgkantoren bij wachtlijsten'. Daarna gaat hij in op de wijze waarop inmiddels, in het verlengde van de aanbevelingen van de toe-zichthouder, invulling wordt gegeven aan de aanpak van tijdige zorgverlening.

Aanpak tijdige zorgverlening 1.
Aanpak tijdige zorgverlening
Kamerstuk, 24-3-2003

Om het kamerstuk op te halen: Zie het origineel http://www.minvws.nl/document...er=393&page=19412 .

Rapport Initiatieven ziekenfondsen en zorgkantoren bij wachtlijsten 2. Rapport Initiatieven ziekenfondsen en zorgkantoren bij wachtlijsten Externe link, 24-3-2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie