Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Kwijtschelding van gemeentelijke belasting in Alkemade mogelijk

Datum nieuwsfeit: 25-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkemade
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

25-03-2003
Kwijtschelding van gemeentelijke belasting mogelijk

Heeft u een inkomen op bijstandsniveau en heeft u geen eigen vermogen? Dan kunt u kwijtschelding aanvragen voor de onroerende zaakbelasting (OZB), de afvalstoffenheffing en het rioolrecht.

U kunt een aanvraagformulier invullen om kwijtschelding aan te vragen. Dit aanvraagformulier kunt u downloaden van deze website. U kunt het formulier ook ophalen bij de receptie of het zorgloket van het gemeentehuis.

Bekeken wordt of u aan de voorwaarden voldoet en of u recht hebt op (gedeeltelijke) kwijtschelding. Wanneer u eigen vermogen heeft in de vorm van spaargeld boven een bepaald bedrag of overwaarde van een eigen huis dan heeft u bijvoorbeeld geen recht op kwijtschelding.

Voor meer informatie over de kwijtschelding kunt u contact opnemen met mevrouw Schouten - de Koning van de afdeling Middelen, telefoonnummer (071) 332 72 82.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie