Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-03-2003

Datum nieuwsfeit: 25-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 25-03-2003 Mediaberichten 25 maart (laatste bericht)

MELDERSLO Serie woninginbraken MELDERSLO De politie stelt een onderzoek in naar een vijftal inbraken in woningen in de nacht van maandag op dinsdag aan de Grootdorp (3) en de Daniëlweg (2). Toegang werd verschaft door de achterdeur te forceren. Bij de inbraken werd naast een totaal geldbedrag van meerdere duizenden euros onder meer gsms en fotoapparatuur buitgemaakt.
VENLO Bedreiger aangehouden VENLO De politie heeft dinsdagmiddag een 37-jarige man uit Venlo aangehouden in een winkel aan de Vleesstraat op verdenking van bedreiging. De dronken man had het winkelend publiek op de Klaasstraat en Vleesstraat lastig gevallen en was in een winkel aan de Vleesstraat gesommeerd door de beveiliging om de winkel te verlaten. De man weigerde dit en begon de twee beveiligingsmensen verbaal te bedreigen. Hierop werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij werd meegenomen naar het politieburea waar de zaak na verhoor door middel van snelrecht wordt afgehandeld. ROERMOND Winkeldief aangehouden ROERMOND De politie heeft dinsdagmorgen in een winkel aan de Kloosterwandstraat een 43-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man probeerde een pannenset mee te nemen zonder te betalen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor in verzekering is gesteld. VENRAY WInkeldief aangehouden VENRAY De politie heeft dinsdagmiddag in een winkel aan de Kiosk een 21-jarige Pool aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar de zaak door middel van snelrecht werd afgehandeld. Na het uitreiken van de dagvaarding werd hij overgedragen aan de vreemdelingendienst. HERKENBOSCH Mishandelaar aangehouden HERKENBOSCH De politie heeft dinsdagmiddag op de Hoogstraat een 34-jarige man uit Echt aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling van een 37-jarige vrouw uit Herkenbosch. De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relationele sfeer. De man bedreigde de vrouw verbaal en hield haar in de houdgreep. De politie heeft de man geboeid afgevoerd naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. Bij de fouillering werd 12 gram weed gevonden die in beslag werd genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie