Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bijeenkomst in Heythuysen over afzetvormen land- en tuinbouwproducten

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heythuysen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heythuysen

Nieuws

Nieuwe afzetvormen van land- en tuinbouwproducten

Op 26 maart aaanstaande vindt er om 20.00 uur in de raadszaal van Heythuysen een bijeenkomst plaats in het kader van Plattelandsvernieuwing over het onderwerp: Nieuwe afzetvormen van land- en tuinbouwproducten.

Ook in onze regio zijn reeds diverse ondernemers daar actief mee bezig. De heer Nigten uit Wageningen zal een inleiding houden over diverse initiatieven waar elders in Nederland aan wordt gewerkt. De bedoeling is vervolgens om na te gaan of er ook in onze regio belangstelling bestaat om daarmee actief aan de slag te gaan. De gezamenlijke gemeenten willen dergelijke plannen graag ondersteunen. De avond is speciaal bedoeld voor zowel agrarische en andere ondernemers, als voor burgers die belangstelling hebben voor nieuwe afzetvormen en daaraan actief willen bijdragen. Heeft u vragen of wilt u zich reeds aanmelden, neemt u dan contact op met de heer Osinga (Gemeente Heythuysen), tel: 0475- 499357 of per email: (r.osinga@heythuysen.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie