Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wijziging Raad van Commissarissen DHV

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Bron: DHV Groep
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bronWijziging Raad van Commissarissen DHV

De heer ir. J.H.M. Lindenbergh (59) is benoemd tot commissaris van advies- en ingenieursbureau DHV. De heer Lindenbergh is sinds 1995 lid van de Raad van Bestuur van ING Groep en voorts lid van de statutaire Raad van Bestuur van ING Bank (sinds 1992) en van ING Verzekeringen (sinds 1997). Met ingang van 1 juli 2003 zal hij terugtreden uit zijn bestuursfuncties bij ING Groep wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Belangrijke nevenfuncties van de heer Lindenbergh zijn o.a.: lid van de Raad van Toezicht van de TU Delft, bestuursvoorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, vice-voorzitter van het bestuur van de Nederlands-Duitse Kamer van Koophandel en lid Raad van Commissarissen Deutsche Börse AG, Frankfurt. De heer dr. ir. A.W. Veenman is op 25 maart jl. teruggetreden als commissaris bij DHV, wegens zijn benoeming tot president-directeur van de NV Nederlandse Spoorwegen. De heer Veenman was sinds 1993 lid van de Raad van Commissarissen.

De Raad van Commissarissen van DHV is thans als volgt samengesteld:

H. Zwarts (voorzitter)
ir. J.H.M. Lindenbergh
prof. K.A.L.M. van Miert
ir. A.B.M. van der Plas

Profiel DHV Groep

DHV is een internationaal advies- en ingenieursbureau, dat diensten verleent en duurzame oplossingen aanbiedt in de markten:
· Mobiliteit en Infrastructuur;
· Bouw, Industrie en Telecommunicatie;
· Water;
· Luchthavens;
· Ruimtelijke Ordening en Milieu.

De ruim 4000 professionals werken vanuit een maatschappelijke betrokkenheid aan innovatieve concepten. DHV beschikt over een hecht kennisnetwerk met sterke lokale aanwezigheid beschikbaar voor klanten in de publieke en private sector. De diensten omvatten: management consultancy, advisering, ontwerp en engineering, project-, contract- en exploitatiemanagement.

Heeft u naar aanleiding van het persbericht vragen, dan kunt u contact opnemen met Jeannette van Enst, 033 - 468 2015.

Met vriendelijke groet,
Boukje Witten
DHV, Communications
t: + 31 33 468 2028
f: + 31 33 468 2033reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie