Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Concord door Versatel geselecteerd voor IT-gebaseerd beheer van netw..

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Bron: ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

 ( BW)(MA-CONCORD)(CCRD) Concord door Versatel geselecteerd voor IT-gebaseerd beheer van netwerkinfrastructuur en beheerde diensten voor bedrijfsklanten     Redactie Business/High-Tech     MARLBORO, Mass.--(BUSINESS WIRE)--26 maart 2003--     Vooraanstaande drager in de Benelux gebruikt aanbod van eHealth(TM) Suite en Concord Enabled(TM) Managed Services voor het beheer van bedrijfs- en klanteninfrastructuren     Concord Communications (Nasdaq: CCRD) maakte vandaag bekend dat Versatel Telecom International N.V. (Euronext: VRSA) gebruik maakt van de eHealth(TM) Suite om de IT-gebaseerde netwerkinfrastructuur van zijn klanten voor beheerde diensten te beheren. De klanten voor beheerde diensten van ...
    
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie