Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Burgemeester Zoetermeer ontvangt fsc-goedgekeurde voorzittershamer

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Burgemeester ontvangt fsc-goedgekeurde voorzittershamer

Op woensdag 26 maart a.s. ontvangt burgemeester Van Leeuwen een FSC-voorzittershamer in het kader van de actie 'Spaar het woud, kies FSC-hout'. Om 14.00 uur biedt een delegatie van het Wereld Natuurfonds en FSC Nederland de voorzittershamer aan de burgemeester voor het Stadhuis, ingang Stadhuisplein 1. Het WNF en FSC (=Forest Stewardship Council) Nederland bieden de hamer aan in de hoop dat de bestuurscolleges daarmee goede besluiten nemen voor een duurzame toekomst voor de burgers en de volgende generaties in de gemeente. Daarbij vragen zij de bestuurders om FSC als norm te stellen voor houtgebruik in gemeentelijke projecten.

Op hetzelfde moment nemen alle burgemeesters van Nederland de voorzittershamer van FSC-hout aan. Het FSC-keurmerk is het enige keurmerk dat garandeert dat hout uit goed beheerde bossen komt.

Laatste wijziging: 19-03-2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie