Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wethouder Knol Eemsmond plant eerste boom op boomplantdag

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Eemsmond
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eemsmond


Persberichten

Wethouder Knol plant eerste boom boomplantdag

dinsdag 25 maart 2003

Woensdag 26 maart aanstaande is het landelijke boomfeestdag. Ongeveer 300 leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Eemsmond nemen deel aan de dag. Deze leerlingen zullen bomen en struiken planten op diverse locaties. Gezien het grote aantal leerlingen vindt het planten dit jaar op diverse data plaats. Wethouder Knol zal op woensdag 26 maart om 9.00 uur samen met de leerlingen van CBS H.H. Simonides de eerste boom planten bij de Oude Riet in Roodeschool.

Van 26 maart 2003 tot 23 april 2003 worden op diverse plaatsen in de gemeente struiken en bomen geplant. De werkzaamheden vinden plaats in Uithuizen, Uithuizermeeden, Warffum, Usquert, Kantens, Roodeschool, Oldenzijl en Zandeweer. De deelnemende scholen ontvangen het traditionele vaantje en een lespakket met als onderwerp "Bomen in de kunst", het thema van de landelijke boomfeestdag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie