Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wethouder Sletering Winterwijk overhandigt prijzen prijsvraag online

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Winterswijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Winterswijk


27 maart 2003

Wethouder sletering overhandigt prijzen prijsvraag online Sportaccommodaties reserveren

In het gemeentehuis ontving wethouder Sletering dinsdagavond de hoofdprijswinnaars van de prijsvraag die werd gehouden ter gelegenheid van de lancering van het online reserveersysteem voor gemeentelijke sportaccommodaties. Mevrouw G.H. Kuenen-Meinen ontving uit handen van de wethouder een cheque voor een sportieve minivakantie voor twee personen in Twente. De heer D.J. Elferink heeft een snorkelcursus gewonnen bij zwembad Jaspers. Naast deze hoofdprijzen zijn er ook nog 15 extra prijzen (ballen en sporttassen) verloot. De winnaars van deze prijzen ontvangen thuis bericht en kunnen hun prijs afhalen bij sporthal De Pelkwijk.

Sinds de lancering van het reserveersysteem eind januari wordt er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid per pc een gemeentelijke sportaccommodatie te boeken. Dat gebeurt niet alleen door verenigingen, maar ook door individuele sporters die op deze wijze een accommodatie huren voor een sportief uurtje met vrienden, kennissen of familie. Iedereen die ook eens een uurtje wil sporten in een gemeentelijke sportaccommodatie, kan terecht op de website van de gemeente Winterswijk, www.winterswijk.nl. Met vragen over het reserveersysteem kan iedereen terecht bij mevrouw Nahuis van de afdeling Welzijn, tel. 0543-545285 (alleen 's morgens).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie