Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-03-2003

Datum nieuwsfeit: 26-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 26-03-2003 Mediaberichten 26 maart (laatste berichten)

LIMBURG-NOORD Vier winkeldieven betrapt VENLO De politie heeft dinsdagmiddag op de Nijmeegseweg een 29-jarige vrouw uit Venlo aangehouden. De vrouw wilde eten meenemen zonder te betalen. Daarbij werd ze door beveiligingspersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft haar vervolgens aangehouden. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. BLERICK De politie heeft dinsdagmiddag op de Carleyspassage een 33-jarige man uit Venlo aangehouden. De man wilde eten ter waarde van enkele tientallen euros meenemen zonder te betalen. Daarbij werd hij door winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft hem aangehouden. Omdat het vermoedelijk een stelselmatige betreft is hij ingesloten voor verder onderzoek.
ROERMOND De politie heeft dinsdagmiddag op de Steenweg een 77-jarige vrouw uit Posterholt aangehouden. De vrouw wilde schoenen ter waarde van enkele euros meenemen zonder te betalen. Daarbij werd ze door winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft haar vervolgens aangehouden. In het kader van snelrecht kreeg ze een boete van 115 euro opgelegd die ze direct betaalde. ROERMOND De politie heeft woensdagmorgen op de Kasteel Hornstraat een 39-jarige vrouw uit Roermond in de kraag gegrepen. De vrouw wilde goederen ter waarde van enkele tientallen euros meenemen zonder te betalen. Daarbij werd ze door winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft proces-verbaal opgemaakt. OSPEL Automobilist rijdt 68 km/uur te hard OSPEL De politie heeft woensdagmorgen bij een snelheidscontrole op de Meijelsedijk een 36-jarige automobilist uit Weert in de kraag gegrepen. Hij reed met 118 km/uur over de Meijelsedijk waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie